055 - 234 00 13 (ook whatsapp) info@steet.nl

De sporttassen van SpecialBags

Elk model, elke kleur, rondom drukwerk mogelijk, betaalbaar en lage minimale aantallen
snel naar: laat jouw visual makensnel naar: particuliere verkoop per tas

De sporttassen van SpecialBags zijn bijna een white label item, want de merktekens staan aan de binnenkant. Daardoor is de gehele buitenkant te gebruiken voor jouw drukwerk. Geen schreeuwende merknamen op een zijkant waar je maar wat omheen moet werken. Het drukwerk kan op alle vlakken en het aantal logo’s is niet echt relevant voor de prijs van de tas.

De meest verkochte sporttas is een zwarte. Dat gaan wij niet veranderen, maar we kunnen het wel. Elk detail aan de sporttas is aan te passen, waardoor het een grotere herkenbaarheid en dus merkwaarde oplevert voor de bedrijfsnamen op de tas.

SpecialBags heeft een aantal standaard items en die kunnen we het snelst leveren. Maar mocht je een afwijkend voorbeeld model hebben, die je gemaakt wil hebben. Schroom niet, want ook dat kunnen we.

Configureren

Voor het configureren van jouw tas, stuur je jouw wensen naar ons toe. Je geeft zoveel als mogelijk informatie en wij sturen je een aantal voorbeelden over hoe de tas zou kunnen worden. Vaak is dat een platgeslagen model van de tas, zodat je ook ziet waar het drukwerk komt. Uiteindelijk is de definitieve visual ook de drukproef.

 

Het drukwerk kan op de kleinste plaatsen en waar nodig tot in de stiknaden verwerkt worden, door de volgorde in onze productie.

Bestellen en betalen

Nadat de visual tot drukproef is gepromoveerd, geef je akkoord op de offerte. Hierin staat het gewenste aantal, de afgesproken prijs en de specificaties van kleuren en drukwerk.

Na akkoord op de offerte zetten wij het productie atelier aan het werk en sturen we je de pro-forma factuur voor de aanbetaling. Bij aflevering ontvang je de eindfactuur.

Levering

Het productie atelier maakt de tassen handmatig. Eerst worden de panden geknipt, dan bedrukt en vervolgens worden de tassen in elkaar gestikt.

Na vijf a zes weken wordt jouw unieke set tassen thuisbezorgd en kun je het trots als een pauw gaan gebruiken.

The Summer Happy Bag

Hockey Ballen tas

Rugzak

Standaard sporttas

Standaard sporttas

Standaard sporttas

Business Special made bag

Dufflebag

Dufflebag

Hockey stick tas

Hockey stick tas

Hockey stick tas

Trolleytas

Trolleytas

Trolleytas

Cilindertas

Cilindertas

Cilindertas

Rugzak

Bowler (special edition)

Rugzak

Standaard sporttas

Standaard sporttas

Standaard sporttas