055 - 234 00 13 (ook whatsapp) info@steet.nl

De kleding van GoodHoodie

Hoodies, (retro) vesten, t-shirts, sportshirts en jassen
snel naar: laat jouw visual makensnel naar: particuliere verkoop per item

 

De kleding van GoodHoodie bestaat vooral uit een assortiment van sportief ogende items. In haar designs probeert GoodHoodie echter altijd de link te maken met kleding die dagelijks draagbaar is, iets waarmee je naar de supermarkt en een casual verjaardagsfeestje zou durven. GoodHoodie streeft naar het verwerken van commerciële uitingen in een alledaags design. De keuze blijft natuurlijk altijd aan de klant. Echter, voor een zwarte sweater met schreeuwende logo’s loopt GoodHoodie niet warm.

Er wordt overwegend gebruik gemaakt van materiaal van katoen, welke bedrukt worden middels zeefdruk. Voor enkele items ligt dat anders en is er sprake van sublimatiedruk op daarvoor geschikt materiaal. Bij zeefdruk kun je uitsluitend werken met een drukgang per effen kleur. Bij sublimatiedruk is een fullcolor bedrukking van toepassing.

 

Configureren

Voor het configureren van jouw tas, stuur je jouw wensen naar ons toe. Je geeft zoveel als mogelijk informatie en wij sturen je een aantal voorbeelden over hoe de tas zou kunnen worden. Vaak is dat een platgeslagen model van de tas, zodat je ook ziet waar het drukwerk komt. Uiteindelijk is de definitieve visual ook de drukproef.

 

Het drukwerk kan op de kleinste plaatsen en waar nodig tot in de stiknaden verwerkt worden, door de volgorde in onze productie.

Bestellen en betalen

Nadat de visual tot drukproef is gepromoveerd, geef je akkoord op de offerte. Hierin staat het gewenste aantal, de afgesproken prijs en de specificaties van kleuren en drukwerk.

Na akkoord op de offerte zetten wij het productie atelier aan het werk en sturen we je de pro-forma factuur voor de aanbetaling. Bij aflevering ontvang je de eindfactuur.

Levering

Het productie atelier maakt de tassen handmatig. Eerst worden de panden geknipt, dan bedrukt en vervolgens worden de tassen in elkaar gestikt.

Na vijf a zes weken wordt jouw unieke set tassen thuisbezorgd en kun je het trots als een pauw gaan gebruiken.

Hoodie

Hoodie


Hoodie

 

Sportkousen

Sportkousen


Sportkousen


T-shirt (katoen)

T-shirt (katoen)


T-shirt (katoen)


T-shirt (dry fit)


T-shirt (dry fit)


T-shirt (dry fit)


Hoodie

Hoodie


Hoodie