055 - 234 00 13 (ook whatsapp) info@steet.nl

”De

”Ben
”Design

Het zwaard van het verleden, maar ook de hockeystick van het heden.

Excalibur Hockeysticks ontwierp een eigen mal voor hun midbow hockeysticks. Een techniek groef over de platte kant, vijf diepe groeven als merkteken over de bolle kant.

Excalibur is gespecialiseerd in afwijkende maten. De 36,5 inch lange stick heeft iedere sportzaak (en is uiteraard ook bij Excalibur verkrijgbaar), maar over het nut van afwijkende maten lees je op hun website. Ook bieden ze meer modellen dan de midbow. Een zaalstick, juniorstick, goaliestick en zelfs een beachhockey stick hebben ze ook. Een lowbow is eveneens verkrijgbaar, maar die verkopen ze voornamelijk aan strafcorner specialisten. Waarom ze die liever niet aan alle spelers verkopen en zeker niet aan jeugd, lees je eveneens op hun website.

De prijs van een Excalibur is veel lager dan vergelijkbare sticks van de grote merken. Dat heeft te maken met de hoge kosten van het marketing apparaat en de verkoopketen (elke stap gaat een keer over de kop). De duurste Excalibur kost € 150,-, want hockey moet vooral niet te duur zijn.