Special Bags maakt elk model/maat in het door jou gewenste design. Ook gewone sporttassen!

De standaard sporttas in het assortiment van Special Bags is het tunnel model met vier vakken. Deze tas is 65 centimeter lang, 30 centimeter hoog en breed. Met ruime handvatten past hij goed over een schouder en draagt prettig in de hand. Een extra lange schouderband maakt de draagopties compleet.

Een standaard model is handig aangezien het minder kans op fouten geeft en er minder tijd nodig is voor de afstemming van het product.

Uiteindelijk kan het atelier elk gewenste model maken, en voor elk paneel in elke beschikbare basiskleur. Bedrukking vindt plaats tijdens het productieproces, tussen het snijden van de stof en het in elkaar naaien van de tas in. Zo ontstaat er een efficiƫntere en goedkopere productie en zijn er meer mogelijkheden qua bedrukking.

We vertellen je graag alles over deze mogelijkheden, telefonisch of bij een kopje koffie. Alvast een telefonische afspraak inplannen? Klik hier.

De minimale afname voor alle modellen is 15 stuks. We beloven dat de prijs per tas desondanks erg concurrerend is ten opzichte van alle andere merktassen, waarvan het logo dan ook nog eens de belangrijkste vlakken vult.

En nu snel naar ons laatste nieuws of inschrijven voor onze nieuwsbrief!